29 van ‘s werelds meest in aanmerking komende bachelors en bachelorettes

411

Het begin van het jaar is altijd een tijd waarin mensen goed naar hun leven kijken en grote plannen voor de toekomst maken. Dit geldt des te meer als het gaat om al die eenzame singles die nog steeds op zoek zijn naar liefde.

Tinder, de wereldwijd succesvolle dating app, officieel 6 januari, Dating Sunday genoemd, omdat het de tijd van het jaar is waarin de app het meeste gebruik ziet. Hoewel het misschien niet verwonderlijk is om te leren dat singles meer dan ooit op zoek zijn naar een partner aan het begin van het jaar, kan het feit dat sommige singles miljardairs zijn en multi-miljonairs wat wenkbrauwen doen fronsen. Geld kan alles kopen, inclusief liefde, toch? Blijkbaar niet.

Het hebben van miljarden in de bank, of gewoon tientallen miljoenen en wereldwijde bekendheid, is niet genoeg voor sommigen om liefde in hun leven te hebben. Hier zullen we een blik werpen op enkele van ‘s werelds meest in aanmerking komende bachelors en bachelorettes die hopen dat ze die speciale persoon zullen vinden als we naar 2019 verhuizen.

Van beroemde popsterren en acteurs tot technische miljardairs waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van gehoord hebt, hier kijken we naar de mensen die waarschijnlijk de meest gewilde singles ter wereld zijn op dit moment