De huwelijksklokken luiden: Deze koppels zijn in 2019 getrouwd!

3496

Huwelijksdag, de mooiste dag van je leven. Dit geld ook voor deze beroemdheden, die dit jaar in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het ene koppel vierde en mega bruiloft met veel gasten en andere hielden het meer intiem met een klein groepje familie en vrienden.

Deze koppels zijn in 2019 in het huwelijksbootje gestapt en hadden allemaal een prachtige bruiloft, lees verder om te zien hoe ze hun bruiloft hebben gevierd..

[/nextpage]

Justin Bieber & Hailey Baldwin 

De Biebers zijn getrouwd (alweer!) voor 154 van hun naaste familie en vrienden op 30 september in de Montage Palmetto Bluff in South Carolina. De eerste bruiloft was een privé aangelegenheid, maar deze keer mochten er wel gasten bij aanwezig zijn.

Het gelukkige paar wisselde geloften voor hun gasten uit met onder hen modellen Kendall Jenner, Camila Morrone en Joan Smalls. Ook boezemvriendin Kylie Jenner was van de partij.