Ontdek alle personages van NCIS

44771

NCIS heeft een breed scala aan sterren zien toetreden tot de cast onder leiding van Mark Harmon, die er zelfs zijn nettowaarde mee heeft opgevoerd tot 90 miljoen dollar. Met veel veranderingen in de loop der jaren. Mis niet alle sappige details die u wilt weten over uw favoriete sterren!

01. MARK HARMON

Mark Harmon maakt al sinds de jaren ’70 deel uit van de entertainmentwereld. Maar de rol die de acteur roem en fortuin bracht is die van de speciale agent Leroy Jethro Gibbs in de tv-serie NCIS. Mark Harmon maakt al sinds 2003 deel uit van de cast en hij overweegt zeker nog niet om de show te verlaten.

Het is de rol die zijn naam veel beroemdheid heeft bezorgd. Hij is al meer dan dertig jaar in een gelukkig huwelijk met de actrice Pam Dawber en zij hebben twee kinderen samen.