De bruidegom onderbrak zijn huwelijk en liet de hele familie huilen…

9300

Meestal zijn de huwelijksgeloften het onderdeel van de bruiloft waar de bruiloftsgasten het meest naar uitkijken. Nou… De geloften van deze man hebben de hele wereld geshockeerd. Maar laten we eerlijk zijn, traditionele bruiloften – zo mooi en simpel als ze zijn – kunnen soms een beetje saai zijn. Mensen proberen de bruiloft wat op te fleuren, maar over het algemeen blijven de geloften onveranderd. Tenminste, dat dachten we.

Bruiloften verbazen ons en brengen ons dichter bij de belangrijke mensen in ons leven. De gasten op deze bruiloft gingen naar huis met een raar gevoel. Wat was daar gebeurd? Als er op een bruiloft iets misgaat, komt dat meestal door een dronken priester of omdat het riool is verstopt met de kleine hapjes. Dit is het verhaal van een man een eigen idee van liefde.