Man vindt zijn biologische moeder en ontdekt het ongelofelijke verleden van zijn familie

833

Kolonel Bruce Hollywood wist altijd al dat hij geadopteerd was. Zijn Aziatische kenmerken kwamen duidelijk niet van zijn ouders, die van Europese afkomst waren, en in feite hadden zijn ouders hem altijd al geadopteerd uit het Japan van de jaren zestig.

Maar ondanks de aanmoediging van zijn adoptiemoeder had hij nooit het verlangen gevoeld om zijn biologische ouders te ontmoeten.

Dat veranderde allemaal na één enkele gebeurtenis die hij in het midden van de jaren veertig meemaakte; een gebeurtenis die een wereldwijde zoektocht op gang zou brengen en de weg zou zijn naar ontdekkingen die hij zich nooit had durven voorstellen.

Dit is het verhaal van Kolonel Bruce Hollywood van de luchtmacht – en als het niet echt was gebeurd zou je waarschijnlijk zeggen dat het niet realistisch was.