Tv-koppels van wie we houden!

95

Deze iconische tv-koppels lieten ons lachen, huilen, en dromen! We zoomen nog een keer in op deze koppels die onze harten sneller deden kloppen achter onze tv-schermen.

Blair en Chuck – Gossip Girl

Hoe kan ik het meest gepassioneerde koppel van de Upper East Side nu vergeten? Chuck en Blair lieten ons vele seizoenen lang dromen en huilen. Zij zijn het glamoureuze paar van de show. We zullen nooit moe worden van de intrigerende scènes van de twee geliefden die de show meer dynamiek gaven. We eindigen met Blair’s beroemde regel: “Drie woorden, zeven letters, zeg ze en ik ben de jouwe.” Romantischer dan dat kan toch niet?

Carrie en Big – Sex and the City

“Voor altijd jij, voor altijd ik, voor altijd wij,” een zin die de relatie tussen mode-icoon Carrie Bradshow en haar geliefde Mr. Big perfect samenvat. Een onstuimig liefdesverhaal, doorspekt met scheidingen en verzoeningen. Ondanks alles blijft Big voor altijd bij de New Yorkse Carrie, de grote liefde van zijn leven.

Lilly en Marshall – How I Met Your Mother

Hoewel Marshall en Lilly uit elkaar gingen, wisten we allemaal dat de twee personages samen zouden eindigen. Ze zijn een soort van referentie koppel in hun vriendengroep. Je weet wel, dat stel tegen wie je opkijkt, of aan wie je af en toe om advies vraagt. Een beetje zoals zielsverwanten; zij zijn hét voorbeeld van een dream couple in deze sitcom!

Jackson en april – Grey’s Anatomy

Een koppel op wie we in het begin niet per se zouden wedden, en toch besefte je, als je ze eenmaal samen zag, hoezeer het voor de hand lag. Ook al hield dit koppel het niet vol, ze lieten ons wel dromen. We kunnen ons de prachtige scène waarin Jackson tijdens de bruiloft van April en Mathew aankondigt dat hij verliefd op haar is nog goed herinneren. We zijn April nog steeds niet zat.

 

Haley en Nathan – One Tree Hill

De nerd en de slechterik van de middelbare school: Haley en Nathan, een combo die zich het meest bij One Tree Hill heeft bewezen. Een setje dat het zo goed deed dat het al snel het meest stabiele koppel van de serie werd door de seizoenen heen. Het is onmogelijk om ons tegenwoordig One Tree Hill zonder hen voor te stellen!

Elena en Damon – Vampire Diaries

Hoe kunnen we iets dat zó overduidelijk is ontkennen? Het is onmogelijk voor Elena om niet te bezwijken voor Damon ten koste van Stefan. Hun liefdesverhaal is zó gepassioneerd dat we er helemaal in mee worden gesleept.

Meredith en Derek – Grey’s Anatomy

Eén van de meest iconische stelletjes aller tijden: Meredith en Derek. Een liefde die vele seizoenen doorstaaten die ons op het puntje van onze stoel doet zitten door al z’n perikelen. Helaas zullen we het tragische einde nooit kunnen verwerken. We moeten dan ook toegeven dat Grey’s Anatomy niet echt meer hetzelfde is zonder Derek Shepherd.

Rachel en Ross – Friends

Een ander koppel dat razend populair blijft: Ross en Rachel, Rachel en Ross… Ja, Phoebe had gelijk. Rosswas Rachel’s “kreeft” en het was te verwachten dat ze samen zouden eindigen. Ook al waren er veel strubbelingen, moeilijkheden, en zelfs een “break”, zowel Ross als Rachel werden uiteindelijk wakker en kozen voor elkaar. Gelukkig maar, want stel je voor dat ze niet samen waren geëindigd…

Lucifer en Chloe – Lucifer

Verliefd worden op de duivel is toch niet normaal? Toch maken Chloe en Lucifer ons erg aan het lachen enkunnen we het niet laten om ze te aanbidden! “Ik hou ook een beetje van jou…” Door de vele strubbelingen en onverwachte wendingen zitten we tot het einde toe op het puntje van onze stoel.

Eléonore en Chidi – The Good Place

Sinds het begin van de serie zijn we geobsedeerd door één ding: Zullen Chidi en Eleonore samen eindigen? Het is waar dat we op het eerste gezicht niet per se op hen zouden hebben gewed. Toch werden ze na een aantal afleveringen hét koppel van The Good Place. Hun verschillen zorgen voor balans en maken hen uiteindelijk alleen maar sterker. Een solide koppel dat tegen alles bestand is! We kunnen dit duo dan ookalleen maar toejuichen.

Piper en Leo – Charmed

Wat zou Charmed zijn zonder Piper en Leo? Ze vormen een steady koppel, een voorbeeld voor velen zelfs. Dit koppel is onverwoestbaar. Aan de ene kant krijgen ze te maken met ruzies en break-ups, en aan de andere kant met demonen en bovennatuurlijke krachten. Het koppel moet veel obstakels zien te overwinnen, maartoch belanden deze twee karakters altijd in elkaars armen. Het is zeker dat in hun liefde de échte magie zit!

Gabrielle en Carlos – Desperate Housewives

Een uitgesproken, vurig koppel, zo zijn Gabriel en Carlos het best te omschrijven. Twee explosieve karakters samen kan soms voor problemen zorgen. Toch slagen zij erin bij elkaar te blijven, want tussen deze twee karakters is de passie sterker dan wat dan ook!

Jughead en Betty – Riverdale

Nog zo’n leuk koppel: Jughead en Betty, de sterren van de show Riverdale. We kunnen ons de tijd dat de twee jonge middelbare scholieren nog niet bij elkaar waren niet eens herinneren. We hopen dat zij het blijvenvolhouden samen, en dat ze alle beproevingen die de serie voor ons in petto heeft kunnen weerstaan!

Liam en Annie – 90210 Beverly Hills

Hoewel het stel Liam en Annie te maken had met talrijke ruzies en break-ups, vermoedden we nog steeds dat ze samen zouden eindigen. De laatste aflevering waarin Liam op zijn motor Annie’s vliegtuig inhaalt en haar vraagt om met hem te trouwen zal ons nooit vervelen… romantischer dan dat kan gewoon niet!

Ander en Omar – Elite

We keken er naar uit dat ze een koppel zouden worden, en toen dat eenmaal gebeurde, werden ze het meest iconische stel van de show. Ondanks de vele ruzies en misverstanden tussen de twee jonge jongens heeft tot ons grote genoegen hun liefde altijd gezegevierd!

Lydia en Francisco – Las Chicas del Cable

Tsja, het is moeilijk om te kiezen tussen Carlos en Francisco. Gezien het verloop van het eerste deel van seizoen vijf lag de keuze echter voor de hand. Zelfs als die val niet had plaatsgevonden (waar we over zullen zwijgen voor als je het nog niet hebt gezien), blijft Francisco Alba Lydia’s grote liefde. Hij is degene van wie ze altijd gehouden heeft, dus het spreekt voor zich dat ze bij hem terechtkomt! #teamfrancisco!

Cheryl en Toni – Riverdale

Ook al zien we nog niet genoeg van dit koppel op het witte doek, wij zijn fan. Dit glamoureuze en sensuele duo spreekt tot onze verbeelding. Beiden worden ze geconfronteerd met allerlei obstakels, maar hun relatie blijft bestendig. De twee jonge meisjes komen er elke keer weer sterker uit. Een duo van echte power vrouwen!

Piper en Alex – Orange is The New Black

We begrijpen heel goed dat dit koppel en al hun problemen je soms gaan vervelen. Het blijft echter een feit dat Piper en Alex twee magneten zijn, en dat ze niet zonder elkaar kunnen. Ze hebben zoveel liefde voor elkaar, en daar kunnen we alleen maar bewondering voor hebben!